Ultima actualizare: 25 octombrie 2023

 1. Introducere

Bine ați venit la Autosafe. La Autosafe, ne luăm foarte în serios protejarea datelor dvs. personale. Această politică de confidențialitate vă explică cum colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm datele dvs. personale atunci când vizitați site-ul nostru web [https://autosafe.ro/] (denumit în continuare „Site-ul”) sau când ne contactați prin telefon sau e-mail. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică și să ne contactați dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale.

 1. Date colectate

Colectăm informații pe care le furnizați direct sau pe care le colectăm automat atunci când utilizați Site-ul sau ne contactați. Informațiile pe care le colectăm pot include, dar nu se limitează la:

 • Numele și prenumele
 • Numărul de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Orice alte informații pe care le furnizați în mesajele sau cererile dvs.
 1. Utilizarea Datelor

Folosim datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • Pentru a răspunde la solicitările dvs. sau pentru a vă furniza informațiile solicitate.
 • Pentru a vă oferi servicii și asistență cu privire la produsele sau serviciile noastre.
 • Pentru a vă trimite actualizări, oferte sau comunicări de marketing (în cazul în care ați dat consimțământul pentru primirea acestora).
 • Pentru a monitoriza și analiza utilizarea Site-ului nostru în scopuri de îmbunătățire a experienței dvs.
 • Pentru a ne conforma cu cerințele legale și reglementările aplicabile.
 1. Divulgarea Datelor

Nu vom partaja datele dvs. personale cu terțe părți în afara situațiilor prevăzute în această politică de confidențialitate sau cu acordul dvs. explicit.

 1. Securitatea Datelor

Luăm măsuri tehnice și organizaționale adecvate pentru a proteja datele dvs. personale împotriva accesului neautorizat, pierderii sau distrugerii. Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere a datelor sau de stocare electronică nu este complet sigură, iar Autosafe nu poate garanta securitatea absolută a datelor dvs.

 1. Drepturile Dvs.

Conform legislației aplicabile în domeniul protecției datelor, aveți anumite drepturi cu privire la datele dvs. personale, inclusiv dreptul de acces, corectare, ștergere sau restricționare a prelucrării. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. sau de a solicita portabilitatea acestora. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați utilizând detaliile de contact de mai jos.

 1. Contact

Pentru întrebări, solicitări sau preocupări referitoare la politica noastră de confidențialitate sau la modul în care prelucrăm datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la:

 • Telefon: +40725404404
 • E-mail: office@autosafe.ro
 • Adresă poștală: Depozit Drumul Bercenarului 4, București

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic. Orice modificări vor fi publicate pe acest Site, iar data ultimei actualizări va fi revizuită pentru a vă ține la curent cu schimbările efectuate.