Ultima actualizare: 25 octombrie 2023

Introducere

La Autosafe, ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor noștri. Această pagină de acord a fost creată pentru a vă informa cu privire la modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR).

Definiții

 • „Autosafe,” „noi,” sau „compania” se referă la Autosafe și entitățile sale asociate.
 • „Utilizator,” „dvs.,” sau „dumneavoastră” se referă la persoanele care accesează sau utilizează serviciile oferite de Autosafe și vizitatorii site-ului web [https://autosafe.ro/].
 • „Date cu caracter personal” se referă la orice informații care permit identificarea directă sau indirectă a unei persoane fizice, cum ar fi nume, adresă de e-mail, număr de telefon, adrese IP etc.

Scopul și Baza Juridică

Prelucrăm datele cu caracter personal ale utilizatorilor în următoarele scopuri:

 1. Pentru a oferi servicii și asistență în legătură cu produsele sau serviciile noastre.
 2. Pentru a vă furniza informații solicitate.
 3. Pentru a vă trimite actualizări, oferte sau comunicări de marketing (în cazul în care ați dat consimțământul pentru primirea acestora).
 4. Pentru a monitoriza și analiza utilizarea site-ului nostru în scopuri de îmbunătățire a experienței dvs.
 5. Pentru a ne conforma cu cerințele legale și reglementările aplicabile.

Baza noastră juridică pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este adesea consimțământul dvs., dar și executarea unui contract, îndeplinirea obligațiilor legale sau interesele legitime ale companiei noastre.

Accesul la Datele cu Caracter Personal

Aveți dreptul de a solicita acces la datele dvs. cu caracter personal, de a le corecta, actualiza sau șterge în anumite circumstanțe. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@autosafe.ro.

Divulgarea Datelor

Nu vom partaja datele dvs. personale cu terțe părți în afara situațiilor prevăzute în politica noastră de confidențialitate sau cu acordul dvs. explicit.

Securitatea Datelor

Asigurăm măsuri tehnice și organizaționale adecvate pentru a proteja datele dvs. personale împotriva accesului neautorizat, pierderii sau distrugerii.

Contact

Pentru întrebări sau solicitări cu privire la politica noastră de protecție a datelor cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la:

 • Telefon: +40725404404
 • E-mail: office@autosafe.ro
 • Adresă poștală: Depozit Drumul Bercenarului 4, București

Această pagină de acord GDPR poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în legislație sau în practicile noastre. Ultima actualizare a acestei pagini a avut loc la 25 octombrie 2023. Vă rugăm să reveniți pentru a fi la curent cu orice modificări. Prin continuarea utilizării site-ului nostru, sunteți de acord cu această politică de protecție a datelor cu caracter personal.