Autosafe comercializează o gamă variată de produse de siguranță rutieră, inclusiv indicatoare rutiere, echipamente de siguranță pentru trafic, bariere de protecție, panouri de avertizare și multe altele.
Pentru a plasa o comandă online, navigați prin site-ul nostru, selectați produsele dorite, adăugați-le în coșul de cumpărături și finalizați comanda furnizând informațiile de livrare și de plată. Veți primi o confirmare pe e-mail după finalizarea comenzii.
Autosafe acceptă mai multe metode de plată, inclusiv carduri de credit, transfer bancar și plata la livrare. Detalii despre opțiunile de plată vor fi disponibile în timpul procesului de comandă.
Termenele de livrare pot varia în funcție de locația dumneavoastră și de disponibilitatea produselor. În general, Autosafe se străduiește să efectueze livrările în cel mai scurt timp posibil și veți primi informații detaliate la momentul comenzii.
Da, Autosafe acceptă returnarea sau schimbul produselor în anumite condiții. Vă rugăm să consultați politica noastră de returnare și schimburi pentru detalii complete și informații despre procesul de returnare.
Da, Autosafe oferă opțiuni pentru produse personalizate, cum ar fi indicatoare rutiere cu specificații personalizate. Contactați-ne pentru a discuta cerințele dvs. specifice și pentru a primi o ofertă personalizată.
Echipa noastră de asistență pentru clienți este aici pentru a vă ajuta. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [adresă de e-mail] sau prin telefon la [numărul de telefon] pentru orice întrebări sau probleme.
AutoSafe.ro

CONTACT

  1. Telefon: +40725404404
  2. E-mail: office@autosafe.ro
  3. Depozit: Drumul Bercenarului 4, Bucuresti
Testimoniale / Review-uri

Ce spun ceilalti despre noi ?

AUTOSAFE.RO

Andrei Ciobanu

Manager

Am colaborat cu AutoSafe.ro pentru achiziționarea de indicatoare rutiere și echipamente de siguranță rutieră pentru proiectul nostru de construcție. Am fost impresionat de profesionalismul și promptitudinea cu care au gestionat comanda noastră. Produsele furnizate au fost de înaltă calitate și au contribuit semnificativ la siguranța șantierului nostru. Echipa lor a fost foarte receptivă la cerințele noastre specifice și ne-a oferit soluții personalizate. Recomand cu încredere AutoSafe.ro tuturor celor care caută parteneri de încredere în domeniul siguranței rutiere.

Stefan Constantin

Manager

AutoSafe.ro este o companie de încredere când vine vorba de siguranța rutieră. Recent, am contactat AutoSafe.ro pentru a ne ajuta cu semnalizarea și indicatoarele necesare pentru un eveniment de anvergură pe care l-am organizat. Echipa lor a fost extraordinară! Au fost extrem de profesioniști și au asigurat că toate detaliile au fost gestionate cu atenție. Produsele au fost de cea mai bună calitate, iar semnalizarea a fost eficientă și sigură. Mulțumită AutoSafe.ro, evenimentul nostru a fost un succes și ne-am simțit în siguranță pe tot parcursul său. Cu siguranță vom continua să colaborăm cu ei în viitor.

Marin Popescu

Manager

Sunt un șofer pasionat de mult timp, și de fiecare dată când mă gândesc la siguranța rutieră, AutoSafe.ro este prima companie care îmi vine în minte. Ei au fost partenerul meu de încredere de-a lungul anilor pentru toate nevoile mele legate de siguranța rutieră. Indicatoarele rutiere pe care le-am achiziționat de la AutoSafe.ro au fost întotdeauna de cea mai înaltă calitate, bine vizibile și rezistente în condiții diverse de vreme. De asemenea, echipa lor de asistență tehnică a fost mereu disponibilă și amabilă, oferindu-mi sfaturi și răspunzând prompt la întrebările mele. Fie că este vorba de indicatoare pentru casa mea sau pentru afacerea mea, AutoSafe.ro este prima mea alegere pentru siguranța rutieră. Recomand cu încredere tuturor șoferilor și proprietarilor de afaceri care pun accent pe siguranță și calitate.