Suntem bucuroși să vă oferim posibilitatea de a solicita o ofertă personalizată pentru produsele și serviciile noastre. La Autosafe, suntem dedicați să vă punem la dispoziție cele mai bune soluții în domeniul indicatoarelor rutiere, echipamentelor de siguranță pentru trafic și soluțiilor de semnalizare lucrări.

Ne străduim să vă oferim o experiență de cumpărare online ușoară și convenabilă pentru gama noastră variată de indicatoare rutiere, echipamente de siguranță pentru trafic și soluții de semnalizare lucrări de înaltă calitate. Cu sistemul nostru de comenzi online, puteți achiziționa produsele de care aveți nevoie.

image

Indicatoare rutiere confecționate conform SR 1848-1,2,3/2011 și în condițiile de calitate prevăzute în SR EN 12899-1/2007.  Indicatoare rutiere sunt confecționate din tablă de oțel cu grosime de 1mm vopsită electrostatic, folia reflectorizantă ce se aplică pe indicator este produsă de 3M.

image

Semnalizarea verticala include toate produsele de informare de tipul semnelor rutier. Semnalizare verticala oferă informații cu privire la starea drumului, accidente, curbe deosebit de periculoase, obiective turistice și așa mai departe. Semnalizarea verticală este confecționată conform standardelor SR 1848-1,2,3/2011 și în condiții de calitate prevăzute în SR EN 12899-1/2007.

image

Semnalizare luminoasa cu rolul de a informa sau atenționa cu privire la starea carosabilului. Aceasta este destinată semnalizării rutiere pe toate categoriile de drumuri: europene, naționale, județene. Semnalizare luminoasa utilizăm în locuri periculoase, precum trecerile de cale ferată, zone cu lucrări de carosabil.