image
Autosafe Romania

AutoSafe Romania

Partener de Incredere

Obiectivele noastre sunt clare și orientate spre atingerea excelenței în domeniul siguranței rutiere. Ne propunem:

  1. Calitate Superioară: Să oferim produse de cea mai înaltă calitate, care să respecte cele mai riguroase standarde de siguranță.

  2. Inovație Continuă: Să rămânem la vârful tehnologiei și să dezvoltăm soluții inovatoare pentru siguranța rutieră.

  3. Servicii Profesionale: Să oferim servicii de consultanță și semnalizare a lucrărilor de cea mai înaltă calitate pentru satisfacția clienților noștri.

  4. Contribuție la Comunitate: Să ne implicăm activ în proiecte sociale și comunitare care promovează siguranța rutieră și educația în acest domeniu.

Aceste obiective ne ghidează în activitatea noastră zilnică, iar dedicarea noastră pentru siguranța rutieră rămâne constantă și puternică.

Misiunea noastră la AutoSafe.ro este să contribuim la prevenirea accidentelor rutiere și la protejarea vieților oamenilor prin furnizarea de soluții de siguranță rutieră de înaltă calitate. Ne angajăm să punem la dispoziție indicatoare rutiere și echipamente de siguranță rutieră fiabile, care să contribuie la o circulație mai sigură și mai eficientă. Lucrăm pentru a asigura că toți participanții la trafic se simt protejați și în siguranță pe drumurile publice.

La AutoSafe.ro, suntem dedicați siguranței rutiere și îmbunătățirii condițiilor de trafic. Ceea ce ne diferențiază este angajamentul nostru constant pentru calitate și inovație. Fie că furnizăm indicatoare rutiere, echipamente de siguranță rutieră sau servicii de semnalizare a lucrărilor, punem mereu accentul pe excelența în produsele și serviciile noastre. Echipa noastră pasionată și experiența acumulată de-a lungul anilor ne permit să fim lideri în industrie și partenerul de încredere pentru siguranța dumneavoastră pe drumurile publice.

AUTOSAFE ROMANIA

Comanda Simplu si Rapid

Comanda Online

Comanda produsele noastre din magazinul online pus la dispozitie la adresa www.protrafic.ro

01

Comanda Telefonica

Comanda produsele noastre apeland numarul de telefon 0725404404

02

Comanda prin E-mail

Comanda produsele noastre prin e-mail la office@autosafe.ro

03

Comanda WhatsApp

Comanda produsele noastre prin mesaj sau apel via WhatsApp

04
image
image
AUTOSAFE ROMANIA

REVIEW-URI CLIENTI

Alex Dobrescu

Manager, IT

Produsele Autosafe sunt de înaltă calitate, iar serviciul clienți este excelent. Comandarea a fost ușoară, iar produsele au fost livrate la timp.

Andrei Popescu

Administrator

Am găsit pe Autosafe tot ce aveam nevoie pentru proiectul nostru de construcție. Produsele au fost conforme cu cele prezentate pe site, iar livrarea a fost rapidă. Recomand cu încredere Autosafe pentru oricine caută soluții de semnalizare și siguranță în trafic.

Cornel Nistor

Manager Achizitii

Nu pot să exprim cât de mulțumit sunt de serviciile Autosafe. Produsele lor au fost esențiale pentru proiectul nostru de construcție. Calitatea este excelentă, iar gama variată de produse a fost impresionantă. Apreciez echipa lor pentru răspunsurile rapide și profesionism.